Nekretnine

Prvo takmičenje AFI Europe Serbia: Studentskom pobedničkom timu 3.000 evra za najbolje osmišljenu marketinšku strategiju

Komentari

Autor: Promo

30/12/2022

-

10:11

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Tri tima studenata ekonomskih fakulteta i fakulteta za menadžment pobednici su prvog takmičenja AFI Europe Serbia Business Challenge 2022. Zadatak takmičara bio je da predstave svoje viđenje marketinške strategije za AFI Europe Serbia u naredne tri godine, a pobednički timovi osvojili su novčane nagrade u iznosu od tri, dve i hiljadu evra.

Od 73 učesnika podeljenih u 18 timova, stručni žiri odabrao je tri pobednička. Studenti Ekonomskog fakulteta bili su najbolji, a odmah iza njih bile su dve ekipe sa FON-a.

"Za zadatak smo imali rešavanja studija slučaja u oblasti nekretnina, zadatak nam je bio strateški case, izrada marketing plana. Izdvojila bih i da smo članovi EKOF study kluba na EKOF-u i ovo iskustvo bih preporučila svima", kaže Milena Ristić iz pobedničkog tima.

Kompanija AFI Europe Serbia, jedan je od najuglednijih investitora na beogradskom i regionalnom tržištu nekretnina. Zadatak takmičara, između ostalog bio je i da osmisle kako da vam ova kompanija prva padne na pamet, kada pomislite na tržište nekretnina.

Euronews

Adir El Al, izvršni direktor AFI Europe Serbia

"Želeli smo da nam pokažu kako oni vide sponu između naših premium projekata i budućih korisnika naših prostora, jer verujemo da samo u takvoj sinergiji možemo da uvek budemo u fokusu, atraktivni i lider na tržištu", navodi Adir El Al, izvršni direktor AFI Europe Serbia.

"Stvaranje lidera za sutra i za tržište rada"

Tokom trajanja projekta, učesnici su imali priliku da prisustvuju edukativnim radionicama i kroz to steknu posebna znanja i veštine za rešavanje zadatog problema i primenu metodologije studije slučaja.

"Jako smo ponosni na odziv koji smo imali na čak 5 različitih fakulteta. Takmičenje je bilo po prvi put otvoreno za čitav Univerzitet i bilo je više od 70 prijavljenih učesnika. Naša zajednica je veoma ponosna što smo uspeli da ostvarimo ovakvu saradnju i što je ovako prepoznata i razvijena kompanija koja posluje globalno, videla vrednost u onome što mi radimo. U stvaranju lidera za sutra i za tržište rad", poručuje Aleksandra Krstajić, članica Upravnog odbora Business case association Southest Europe.

Euronews

 

Studenti su se tokom projekta oprobali u rešavanju poslovnih studija slučaja, a takmičenje je organizovano u saradnji sa najvećim udruženjem konstalting profesionalaca, industrijskih eksperata i studenata u Jugoistočnoj Evropi.     

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis