Region

Tužilaštvo u Baru proverava da li su policajci ukrali 12.000 evra

Komentari

Autor: Tanjug

18/11/2023

-

09:44

Tužilaštvo u Baru proverava da li su policajci ukrali 12.000 evra
Tužilaštvo u Baru proverava da li su policajci ukrali 12.000 evra - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Osnovno državno tužilaštvo u Baru proceniće ima li elemenata krivičnog dela u postupanju pojedinih službenika barske policije nakon prijave državljanina Albanije da mu je prilikom dovođenja u Odeljenje bezbednosti Bar 1. maja ove godine otuđeno 12.000 evra. 

On je u prijavi naveo da su mu taj novac otuđili pojedini policijski službenici. Izveštaj o kontroli postupanja službenika Uprava policije dostavila je barskom tužilaštvu, prenosi portal RTCG.

Kako je navedeno, te informacije sadrži Izveštaj o postupanju po pritužbama i kontrolama za oktobar 2023.godine koji je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, a dokument je juče objavljen na sajtu Vlade Crne Gore.

"Na osnovu činjenica i dokaza utvrđenih u postupku unutrašnje kontrole, Izveštaj o izvršenoj kontroli, sa spisima predmeta, dostavljen je Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, na dalji postupak, ocenu i odlučivanje da li u radnjama i postupanju policijskih službenika Odeljenja bezbednosti Bar ima elemenata krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti”, navedeno je u izveštaju MUP-a Crne Gore.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa