Region

Dva mladića lakše povređena u Tesliću kada su slučajno aktivirali bombu

Komentari

Autor: Tanjug

31/03/2024

-

15:45

Dva mladića lakše povređena u Tesliću kada su slučajno aktivirali bombu
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dva mladića lakše su povređena u Tesliću u Republici Srpskoj kada su slučajno aktivirali bombu dok su se međusobno koškali, a čemu je prethodila svađa, saopštila je  policija.

Kako se navodi, M. J. (20) i J. S. (25) su povređeni sinoć kada se se otimali za bombu i slučajno povukli osigurač nakon čega je eksplodirala.

Policija je istakla da je bomba aktivirana ispred porodične kuće J. S. sinoć u 22.15 sati, kada je bomba koju je poneo M. S. pala na tle, nakon čega su mladići uspeli da je odbace od sebe, preneli su lokalni mediji. J. S. je lakše povređen i pušten je na kućno lečenje, dok je M. J. pod nadzorom policije zadržan u dobojskoj bolnici gde su mu konstatovane lakše povrede. Incidentu je prethodila svađa dvojice mladića u gradu.

Policija je saopštila da pripadnici Policijske uprave Doboj, pod nadzorom tužioca dobojskog Okružnog javnog tužilaštva, rade na dokumentovanju krivičnih dela izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

Kako pišu Nezavisne novine, mladići su se posvađali u gradu, J. S. je otišao kući, a za njim je došao M. J. i poneo bombu. J. S. je pokušao da mu otme bombu, ali je u tom koškanju izvađen osigurač i bomba je eksplodirala.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa