Region

Prepucavanje Plenkovića i Milanovića se nastavlja - ko je manipulator i lažov, a ko prodaje bozu

Komentari

Autor: Tanjug

12/05/2021

-

16:18

Prepucavanje Plenkovića i Milanovića se nastavlja - ko je manipulator i lažov, a ko prodaje bozu
Prepucavanje Plenkovića i Milanovića se nastavlja - ko je manipulator i lažov, a ko prodaje bozu - Copyright EPA/MIROSLAV LELAS

veličina teksta

Aa Aa

U nastavku prepucavanja dvojice najviših hrvatskih državnika oko izbora Zlate Ðurđević za predsednicu Vrhovnog suda, premijer Andrej Plenković je rekao da to što radi predsednik Zoran Milanović nije normalno.


Plenković je ranije danas rekao za Milanovića da je "prodavac boze", a on je premijeru odgovorio da je "manipulator" i "dobro uvežbani lažov".

– Predsednik RH je predsednik svih, pa i članova HDZ-a, pa i moj, bez obzira za koga sam glasao. Predsednik ne sme imati anti-HDZ agendu. Ovo je nezabeleženo... Ovo što on (Milanović) radi nije normalno, rekao je Plenković novinarima u Kanfanaru.

Plenković je rekao da Milanović "gura, forsira, sili" da Ðurđević postane predsednica Vrhovnog suda, ali mu to, kazao je, neće proći.

– On je prevarant i prodavac boze. Nije normalno da predsednik svih građana ima agendu protiv vladajuće stranke, rekao je premijer, preneli su hrvatski mediji.

Plenković je ponovio da je Durđević kandidovana mimo procedure i da ju je diskvalifikovao sam Milanović, a ona je, kazao je, pristala da učestvuje čime se njena ambicija završila, preneli su hrvatski mediji.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa