Region

"Počni da treniraš boks": Incident na sednici Vlade Crne Gore, sprečena tuča dvojice ministara

Komentari

Autor: Vijesti

17/03/2022

-

16:41

"Počni da treniraš boks": Incident na sednici Vlade Crne Gore, sprečena tuča dvojice ministara
"Počni da treniraš boks": Incident na sednici Vlade Crne Gore, sprečena tuča dvojice ministara - Copyright gov.me/Saša Matić, Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Nakon što je prekinuta sednica Vlade, na kojoj je trebalo da se usvoji odluka o proširenju sankcija Rusiji, došlo je do incidenta koji je umalo završio tučom ministara, saznaju Vijesti.

Sagovornici "Vijesti", koji su prisustvovali sednici, ispričali su da je ministar spoljnih poslova Đorđe Radulović odmah ušao u prepirku sa ministrom ekonomskog razvoja Jakovom Milatovićem, koji ga je prethodno, navodno, provocirao. Usledile su međusobne provokacije, a potom i uvrede, sa Milatovićem.

"Počni da treniraš boks, jer ćemo se sresti", navodno je Radulović rekao Milatoviću.

Nakon toga umalo je došlo do tuče, ali su veći incident sprečili članovi Vlade, koji su razdavajali dvojicu ministra.

Razgovor Radulovića sa ministrom finansija i socijalnih staranja Milojkom Spajićem nisu smirili strasti, jer je, kako navode izvori "Vijesti", ministar spoljnih poslova čim im je prišao Milatović, navodno, krenuo sa novim uvredama...

"Milatović mu se smejao i sve vreme ga provocirao. Za vreme sednice, dok je Radulović govorio, Milatović mu je dobacivao "ti si naš prosvetitelj", "ti si naš Dositej Obradović"", kazao je sagovornik iz Vlade.

U svađu ministra umešala se i ministarka prosvete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, koja je ušla u vrebalni sukob sa Radulovićem, ali i sa Spajićem i Milatovićem.

Radulović je za "Vijesti" potvrdio da se desio incident ne iznoseći detalje o tome. On je rekao da se "zakačio sa drugim kolegama oko nekih starih stvari".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa