Region

Dodik ne veruje da NATO sprema njegovu otmicu: "Zabrinjava me što niko nije demantovao te informacije"

Komentari

Autor: Tanjug

25/03/2022

-

20:55

Dodik ne veruje da NATO sprema njegovu otmicu: "Zabrinjava me što niko nije demantovao te informacije"
Dodik ne veruje da NATO sprema njegovu otmicu: "Zabrinjava me što niko nije demantovao te informacije" - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da nema saznanja da NATO sprema napad na njega, ali da ga brine to što niko nije demantovao te informacije.

Komentarišući navode portala IN4S o tome da NATO sprema njegovu otmicu, Dodik je rekao da ne veruje da je, kako je naveo, NATO spao na takve postupke, prenosi RTRS.

"Vidim da je to privuklo pažnju. Prvi poziv koji mi je stigao je bio od moje majke, koja je bila veoma uznemirena time, pa sam morao da njoj objašnjavam o čemu se radi. Mene sad već može da zabrine činjenica da iz NATO niko nije demantovao takve informacije, ali šta da radimo... Videćemo, ništa nije sigurno na ovom svetu danas", naveo je Dodik.

Crnogorski portal In4S je ranije objavio, a SRNA prenela, da NATO sprema napad na Dodika i da bi navodna otmica bila realizovana iznenadnom akcijom kopnenih snaga Alijanse uz helikoptersku podršku, nakon čega bi Dodik avionskim letom NATO-a nasilnim putem bio prebačen u neku od trećih zemalja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa