Region

Četvrti dan potrage za pobednicom Velikog Brata: Hrvatska gorska služba na terenu, pretražuje se korito Save kod Zagreba

Komentari

Autor: Tanjug

01/05/2022

-

21:47

Četvrti dan potrage za pobednicom Velikog Brata: Hrvatska gorska služba na terenu, pretražuje se korito Save kod Zagreba
Četvrti dan potrage za pobednicom Velikog Brata: Hrvatska gorska služba na terenu, pretražuje se korito Save kod Zagreba - Copyright nestali.gov.hr

veličina teksta

Aa Aa

Hrvatska gorska služba spasavanja (HFSS) saopštila je danas da i dalje traga za nestalom Marijanom Seifert, nekadašnjom pobednicom Velikog Brata.

Potraga za Marijanom traje već četiri dana. Ona se sredinom prošle sedmice udaljila sa adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu.

Prema neslužbenim informacijama, koje policija nije potvrdila, Marijanina torbica s dokumentima i mobilnim telefonom pronađena je na pešačkom delu Mosta mladosti, a našao ju je prolaznik u sredu nešto iza pet sati ujutro i alarmirao policiju. Od tada se potraga fokusirala na to područje, a Seifert traže ronioci i dronovi.

"Od ranog jutra traje detaljna pretraga korita reke Save oko Mosta mladosti, u potrazi za ženskom osobom koja je nestala 27. aprila na tom području. U akciji potrage učestvuje 12 spasistelja HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, šest ronilaca sa dva čamca i jednom bespilotnom letilicom", navodi se u saopštenju, preneo je hrvatski portal Index.

Jedna od prijateljica nestale ranije je za Jutarnji list rekla da je iznenađena događajem i time što je Marijana napustila decu.

"Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete ni supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci kada joj je bio rođendan. Zvučala mi je setno, raspitivala se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je da dođe u posetu kod mene pa je rekla da nije vreme, da će doći kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne pada lako odgajanje dece. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje ok. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer nijedan problem nije nerešiv", rekla je tada za Jutarnji jedna od prijateljica nestale Marijane.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa