Region

Tribina "Petrovačka cesta duga 28 godina" prekinuta u Zagrebu zbog dobacivanja desničara

Komentari

Autor: Tanjug

31/05/2022

-

23:20

Tribina "Petrovačka cesta duga 28 godina" prekinuta u Zagrebu zbog dobacivanja desničara
Tribina "Petrovačka cesta duga 28 godina" prekinuta u Zagrebu zbog dobacivanja desničara - Copyright Pixabay

veličina teksta

Aa Aa

U prostorijama Srpskog privrednog društva Privrednik u Zagrebu večeras se održavala tribina pod nazivom "Petrovačka cesta duga 28 godina", ali je prekinuta zbog verbalnih ispada većeg broja desničara koji su bili u publici, dobacivanja i onemogućavanja učesnika da govore, preneo je portal Index.

Tribinu je vodio novinar Saša Kosanović, a gosti su bili Ante Nobilo i Slađana Čanković. Pričalo se o raketiranju izbegličke kolone 1995. godine, a gosti su celu priču nameravali da, kako navodi zagrebački portal, prokomentarišu s pravnog aspekta.

Smislen razgovor trajao je oko pola sata, a onda su krenula dobacivanja iz publike. U dobacivanje se uključio i Ante Nazor, šef "Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata", na šta je novinar i voditelj tribine Kosanović poručio da to nema smisla i zamolio Nazora da sedne.

Kosanović je ponavljao i molio desničare da prestanu, ali mu je vođa Hrvatske autohtone stranke prava Dražen Keleminec upadao u reč, na što je Kosanović ustao i otišao iz prostorije, dodaje Index.

Nekoliko minuta u prenosu nije bilo zvuka, a onda je tribina nastavljena, da bi opet desničari iz publike nastavili s dobacivanjima i svojim monolozima, na šta je Kosanović ponovio da "ovo više nema smisla'' i zaključio tribinu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa