Region

Krivokapić o odnosima Srbije i Crne Gore: Neprimerena priča koja nas vraća u devedesete

Komentari

Autor: FoNet

22/06/2021

-

22:26

Krivokapić o odnosima Srbije i Crne Gore: Neprimerena priča koja nas vraća u devedesete
Krivokapić o odnosima Srbije i Crne Gore: Neprimerena priča koja nas vraća u devedesete - Copyright Tanjug/Marina Maksimović

veličina teksta

Aa Aa

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je večeras da je uvek spreman za razgovor i nikoga nije odbio, ali smatra da ovo što se događa proteklih dana u odnosima Srbije i Crne Gore je "pošteno rečeno" neprimerena priča koja region vraća u devedesete godine.

Upitan da li se danas sastao sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, koja je takođe u Luksemburgu na međuvladinoj konferenciji EU- Srbija, Krivokapić je rekao da je uvek spreman za razgovor.

Zamislite da govorite o čoveku koji ni fizički nije bio u parlamentu za vreme usvajanja rezolucije. Zamislite da zaboravite da je Skupština Srbije usvojila sličnu rezoluciju 2010. godine, zamislite da vas neko napada, a da se vi ne branite, rekao je Krivokapić na konferenciji za novinare posle Međuvladine konferencije Crna Gor - EU.

Tom "neodbranom" želite da pokažete ono što je Marko Miljanov rekao: "Kada vas napadaju nemojte odgovarati, jer ako imaju imalo obraza zastideće se za ono što rade", zaključio je Krivokapić. 

Preporuka za vas

Dodik: Poslanici koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici nisu dobrodošli u RS
Vučić o odnosima sa Crnom Gorom: Priznali ste deo teritorije Srbije i hoćete da ćutimo
Krivokapić: Izdavao sam naučne radove i knjige, šta su izdali "profesionalni Srbi i Crnogorci" znaće se brzo
Pavićević o političkoj krizi u Crnoj Gori: Smena Krivokapića ili prevremeni izbori

Komentari (0)

Evropa