Region

Još traje potraga za dvoje dece nakon sletanja automobila u Taru - ronioci pretražuju mutnu reku metar po metar

Komentari

Autor: Euronews Srbija

08/10/2022

-

13:16

Još traje potraga za dvoje dece nakon sletanja automobila u Taru - ronioci pretražuju mutnu reku metar po metar
Još traje potraga za dvoje dece nakon sletanja automobila u Taru - ronioci pretražuju mutnu reku metar po metar - Copyright Prinskrin/RTCG

veličina teksta

Aa Aa

Ronioci Regionalnog ronilačkog centra od šest sati jutros pretražuju mesto na magistralnom putu Mojkovac - Pljevlja u Crnoj Gori, na kojem se dogodila saobraćajna nesreća.

Prema dosadašnjim informacijama, automobil je sleteo u reku Taru, a stradala je ženska osoba koja je upravljala vozilom, jedno dete pronađeno je živo, dok se traja za drugo dvoje dece koja su bila u automobilu, prenosi PV Informer.

Prema informacijama koje je ova redakcija dobila jutros oko 10 časova od Veselina Mijajlovića,direktora Regionalnog ronilačkog centra iz Bijele, pet ronilaca Regionalnog ronilačkog centra jutros od šest časova pretražuju mesto gde je sletelo vozilo u reku Taru.

Ronioci su do sad pretražili deo reke gde je vozilo sletelo u reku Taru i krenuli u pretragu korita nizvodno. Potragu za nestalom decom otežava mutna i brza reka Tara, ali ronioci pretražuju dno reke metar po metar.

U potragu su uključeni i pripadnici Službe zaštite i spašavanja opštine Žabljak, dodaje sajt PV Intormer.

Podsetimo, iz Uprave policije je saopšteno da se saobraćajna nesreća dogodila u petak 16.59 časova, kada je vozilo sletelo u Taru. "Žena vozač izgubila život, dvoje dece se traže" saopšteno je iz OKC Uprave policije.

Četvorogodišnji dečak koji je pronađen nakon nesreće primljen je sinoć na lečenje, a kako je saošteno "vitalnih je životnih parametara".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa