Region

Knežević napadnut na aerodromu u Podgorici: Vređali ga i fizički nasrnuli na njega

Komentari

Autor: RTCG

07/12/2022

-

16:06

Knežević napadnut na aerodromu u Podgorici: Vređali ga i fizički nasrnuli na njega
Knežević napadnut na aerodromu u Podgorici: Vređali ga i fizički nasrnuli na njega - Copyright EPA/BORIS PEJOVIC

veličina teksta

Aa Aa

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) i predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu Crne Gore Milan Knežević, napadnut je danas na Aerodromu Podgorica, potvrđeno je Portalu RTCG iz Kneževićeve Demokratske narodne partije (DNP).

Knežević se trenutno nalazi u Centru bezbednosti Podgorica, gde podnosi prijavu protiv počinilaca. Prema rečima očevidaca, Kneževića je prvo vređalo nekoliko osoba, a potom su fizički nasrnuli na njega. 

Portalu RTCG je iz Uprave policije nezvanično rečeno da je prijavljen napad na predsednika Odbora za bezbednost i odbranu i da se preduzimaju mere i radnje radi identifikovanja počinilaca i utvrđivanja svih okolnosti. 

Čitav sukob nastao je zbog toga što je Knežević je najavio da će tužiti M-portal koji je objavio da ga je premijer Crne Gore Dritan Abazović upoznao sa tajnim dokumentima Agencije za nacionalnu bezbjednost i u čijem tekstu je navedeno da je “identifikovani saradnik strane službe”.

Knežević je u objavi na Fejsbuku poručio savetniku crnogorskog predsednika Milanu Roćenu, biznismenu Ranku Uboviću i bivšem funkcioneru policije Zoranu Lazoviću juče poručio da će nekom, ako mu još jednom pomenu majku, "biti tesno u Podgorici".

 

Komentari (0)

Evropa