Region

"Anti-mafija bloka političkog centra": URA utvrdila listu za koaliciju sa Demokratama

Komentari

Autor: Tanjug

15/05/2023

-

08:10

"Anti-mafija bloka političkog centra": URA utvrdila listu za koaliciju sa Demokratama
Dritan Abazović - Copyright Twitter/@DritanAbazovic

veličina teksta

Aa Aa

Iz Građanskog pokreta URA je saopšteno da je na sednici Glavnog odbora te stranke doneta odluka o formiranju, kako je navedeno,"anti-mafija bloka političkog centra, čiju okosnicu će činiti URA i Demokrate, koji će nastupiti na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima 11. juna". 

Na sednici Glavnog odbora izglasana je i lista kandidata za poslanike i poslanice ispred Građanskog pokreta URA, prenosi portal RTCG. 

"Listu predvode premijer Dritan Abazović, poslanik Miloš Konatar, ministri Ana Novaković Đurović i Filip Adžić, kao i nova lica po kojima se sve više URA prepoznaje - Milena Vuković Sekulović, Zoran Mikić, Mileta Radovanić, Luka Rakčević i Dušan Golović", navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da su na listi i predsednici opštinskih odbora iz svih krajeva Crne Gore.

"Kao partija, ponosni smo na sve što smo postigli u prethodnom periodu dajući nemerljiv doprinos da se Crna Gora nađe na pravom putu kroz hrabru borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, za uvećanje životnog standarda, vraćanje otetog državi od privilegovanih kumova i prijatelja, za zaštitu životne sredine i pomirenje u Crnoj Gori", URA. 

Dodaje se da se Crna Gora svakodnevno menja na bolje i da nema razloga da tako ne bude i u narednom periodu.  URA ističe da je odlučna da, kao i do sada, tome da veliki doprinos.

Komentari (0)

Evropa