Region

Najmanje dve osobe stradale kada je autobus sleteo u provaliju na putu Cetinje-Budva

Komentari

Autor: Tanjug

19/09/2023

-

13:59

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Najmanje dve osobe su poginule, a četiri su teško povređene u udesu koji se desio na putu Cetinje - Budva, kada je autobus između Obzovice i Brajića sleteo s puta u provaliju duboku 15 metara. U nesreći je više putnika lakše povređeno. Poginuli su državljanin Velike Britanije i jedna ženska osoba.

Euronews

Nakon zbrinjavanja, četiri vitalno ugrožena pacijenta su vozilima Opšte bolnice Cetinje i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć transportovani u Urgentni centar KC CG, saopštio je direktor Vuk NIković, preneo je podgorički portal Dan.

 

Kako prenose, podgorički mediji vozač autobusa je priveden i zadržan. On se, navodi se, požalio ekipi lekara, koji su se prvi spustili do mesta nesreće, da je osetio jak bol u potiljku glave i da je tada autobus na usponu Obzovice u desnoj krivini udario u bankinu, probio je i sleteo u provaliju.

 

 

Elevator koji je stigao iz Podgorice izvukao je autobus iz provalije. Iz podgoričke Službe zaštite i spašavanja saopštili su Portalu RTCG da ispod autobusa nije pronađeno više tela, kako se ranije strahovalo.

Prema prvim informacijama policije, u autobusu je bilo između 30 i 35 putnika, prenose podgoričke Vijesti.

Vlasnik autobusa je firma "Papović", a putnici su išli od Nikšića do Budve. 

Komentari (0)

Evropa