Evropa

Kandidat za predsednika Rusije Leonid Slucki ne sanja da pobedi Putina: On je najuticajniji političar na planeti

Komentari

Autor: Tanjug

27/12/2023

-

17:32

Kandidat za predsednika Rusije Leonid Slucki ne sanja da pobedi Putina: On je najuticajniji političar na planeti
Kandidat za predsednika Rusije Leonid Slucki ne sanja da pobedi Putina: On je najuticajniji političar na planeti - Copyright The State Duma, the Lower House of the Russian Parliament via AP

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat za predsednika Rusije i predsednik Liberalno-demokratske partije Rusije (LDPR) Leonid Slucki izjavio je danas da ne sanja o tome da na izborima pobedi aktuelnog šefa države Vladimira Putina.

"Sanjam pobedu u specijalnoj vojnoj operaciji, ali ne sanjam da pobedim Putina. Zašto? Zato što je Putin najuticajniji političar na planeti", rekao je on.

Slucki je prošlog ponedeljka podneo dokumentaciju Centralnoj izbornoj komisiji za nominaciju za kandidata na predsedničkim izborima u Rusiji, prenosi RIA Novosti.

On je napomenuo da će izborni štab LDPR u potpunosti početi da radi od 3. januara, ali je pojasnio da su predizborne aktivnosti zapravo već u toku.

"Sanjam da učestvujem u ovim izborima onako kako treba, za ljude, a oni će nam sami dati svoju ocenu 17. marta", rekao je Slucki u razgovoru sa novinarima.

Predsednički izbori u Rusiji zakazani su za 17. mart 2024. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa