Evropa

Kralj Čarls saopštio da je veoma ponosan na Kejt Midlton

Komentari

Autor: Tanjug

22/03/2024

-

21:58

Kralj Čarls saopštio da je veoma ponosan na Kejt Midlton
Kralj Čarls III - Copyright Tanjug AP/PA via AP

veličina teksta

Aa Aa

Kralj Čarls III (75) saopštio je večeras da je veoma ponosan na princezu od Velsa Kejt Midlton (42) zbog njene hrabrosti da otkrije da joj je dijagnostifikovan rak i dodao da je u najbližem kontaktu sa njom, saopštila je Bakingemska palata.

"Posle njihovog zajedničkog boravka u bolnici, njegovo visočanstvo je i dalje u najbližem kontaktu sa svojom voljenom snajom tokom proteklih nedelja. Oba Veličanstva nastaviće da pružaju ljubav i podršku celoj porodici kroz ovo teško vreme", navedeno je u saopštenju, prenosi Dejli mejl. 

Kralj Čarls, kome je takođe nedavno otkriven rak lečen je u istoj bolnici kao princeza Kejt, koja je u januaru podvrgnuta operaciji abdomena zbog nepoznatog stanja.

Kejt je ranije danas u video poruci javnosti otkrila da ima rak.

Izvor Dejli mejla navodi da je kraljevska porodica pretrpela nekoliko izuzetno teških meseci i da je bilo važno da se princeza pomiri sa svojom dijagnozom, da se oporavi od operacije i započne svoj put ka oporavku.

Portal saznaje i da će Kejtin suprug princ Vilijam obavljati dužnosti kada se deca vrate u školu posle uskršnjih praznika.

Komentari (0)

Evropa