Evropa

Obračun u Atini: Dva Albanca ubijena u kafiću, napadač nosio hirušku masku

Komentari

Autor: Tanjug

19/12/2022

-

09:15

Obračun u Atini: Dva Albanca ubijena u kafiću, napadač nosio hirušku masku
Obračun albanske mafije u Atini - Copyright Prinstscreen YouTube/THE DAILY

veličina teksta

Aa Aa

Dva muškarca albanskog porekla ubijena su u pucnjavi u jednom kafiću u Atini, a napad je, kako navodi grčki list Katimerini, povezan s namirivanjem računa u krijumčarenju narkotika.

Sigurnosne kamere zabeležile su trenutak kada je muškarac u nedelju veče otvorio vatru na posetioce kafića na trgu Nea Smirni u Atini, a u ovom napadu je jedan muškarac poginuo, dok su još jedan muškarac i žena sa lica mesta prevezeni u bolnicu sa povredama, prenosi Katimerini koji je došao u posed snimka.

Nešto kasnije je i drugi muškarac podlegao povredama, a žena, koja je sedela za susednim stolom i koja je pogođena u napadu, u stabilnom je stanju, navodi grčki portal.

Prema policijskim izvorima, nešto posle 21:30 časova, napadač, koji je nosio hiruršku masku, iznenada se pojavio ispred kafića i počeo da puca prema posetiocima. Odmah zatim je pobegao.

Na lice mesta izašle su jake policijske snage, a šira oblast je blokirana. Kako se navodi, dvojica ubijenih muškaraca starosti su 44 i 42 godine i albanskog su porekla.

Komentari (0)

Evropa