Izbori 2022

RIK proglasila liste Zavetnika i Stranke pravde i pomirenja

Komentari

Autor: Fonet

20/02/2022

-

16:29

RIK proglasila liste Zavetnika i Stranke pravde i pomirenja
Tanjug/Tara Radovanović - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas liste "Milica Đurđević Stamenkovski - Srpska stranka Zavetnici" i "Muftijin amanet - Stranka pravde i pomirenja - Usame Zukorlić" za parlamentarne izbore 3. aprila.

Od danas u radu RIK u proširenom sastavu učestvuju i Vladimir Todorić (član) i zamenik člana Jovica Todorović, koji su izabrani na predlog koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije".

Komisija je prihvatila i predloge liste "Milica Đurđević Stamenkovski - Srpska stranka Zavetnici" da član i zamenik člana RIK u proširenom sastavu budu Nemanja Jekić (član) i Milan Pavlović (zamenik člana).

Član i zamenik člana RIK u proširenom sastavu na predlog liste "Muftijin amanet - Stranka pravde i pomirenja - Usame Zukorlić", postali su Ferid Bulić i Tarik Dudić.

Na predlog liste "Dr Miloš Jovanović - NADA za Srbiju", član i zamenik člana RIK u proširenom sastavu postali su Miloš Tomašević i Zorica Simeonović.

Do sada su proglašene liste Srpske napredne stranke i koalicionih partnera "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", lista Socijalistička partije Srbije - Jedinstvena Srbija, zatim liste Saveza vojvođanskih Mađara i Srpske radikalne stranke, "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije" i "Dr Miloš Jovanović - NADA za Srbiju".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town