Izbori 2022

Proglašena izborna lista koalicije NADA za izbore u Beogradu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/02/2022

-

12:38

Proglašena izborna lista koalicije NADA za izbore u Beogradu
Proglašena izborna lista koalicije NADA za izbore u Beogradu - Copyright Koalicija NADA

veličina teksta

Aa Aa

Srpskoj koaliciji NADA koju čini POKS, DSS i 25 udruženja građana proglašena je izborna lista za beogradske izbore pod rednim brojem 6. Nosilac liste i predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović rekao je da NADA ima tim mladih, ali iskusnih ljudi koji su spremni da preuzmu odgovornost za vođenje grada.

"Akcenat ćemo staviti na rešavanje problema zagađenja, urbanističkog haosa i saobraćajnih gužvi, dok prigradska naselja moraju da imaju iste infrastrukturne uslove kao i centar grada. Sramota je da u 21. veku delovi grada nemaju struju, vodu i kanalizaciju", istakao je Mihailović, navodi se u saopštenju koalicije NADA.

On je uveren da će kolaicija NADA na beogradskim izborima osvojiti mnogo više glasova nego što je potrebno da bi se prešao cenzus od tri odsto.

Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović pohvalio je gest predsednika inicijativne Ne davimo Beograd, Dobrice Veselinovića, koji je na njegovu molbu odložio predaju liste za beogradske izbore da bi koalicija NADA imala isti redni broj kao i na parlamentarnim izborima, a to je broj 6 i istakao da je to primer politike normalnosti i ferpleja na koji je pozvao na početku kampanje.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town