Izbori 2022

Vladeta Janković predstavio tim za Beograd

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Fonet

21/02/2022

-

19:35

FoNet

veličina teksta

Aa Aa

Nosilac liste Ujedinjeni za pobedu Beograda Vladeta Janković predstavio je večeras svoj tim ako postane gradonačelnik glavnog grada i ocenio da će u slučaju pobede u prestonici vlast predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića biti gotova.

On je u Fabrici Event Center rekao da će stajati na čelu grupe stručnih, mladih ljudi u najboljim godinama i da je cilj da se vlast vrati građanima, reformišu javna preduzeća i svedu računi, da se vidi koliki je dug i čime se raspolaže, kao i da će vlast biti transparentna i govoriti istinu, pa možda ona bila i neprijatna.

Tim Vladete Jankovića, ako postane gradonačelnik Beograda, činiće profesor Arhitektonskog fakulteta Aleksandar Đukić, Marko Stojčić i Ljiljana Jovčić.

Deo tima biće i Goran Kaličanin, Tatjana Manojlović, Marin Krešić, Aleksandra Jovanović, Danilo Ikodinović i Vladimir Obradović.

Deo tima biće i Marina Lipovac Tanasković, ekonomista Peđa Mitrović, Mila Popović, koja će biti zadužena za lokalnu upravu, Tihomir Stanić za kulturu i Stefan Ninić za mlade, kào i Katarina Jelisavčić stručnjakinja za poljoprivredu.

U timu će biti i Vladimir Pajić, Snežana Kostadinović i Veljko Golubović.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town