Izbori 2022

Ponoš: Vlast širi paniku umesto da amortizuje pritisak

Komentari

Autor: Tanjug

04/03/2022

-

22:05

Ponoš: Vlast širi paniku umesto da amortizuje pritisak
Zdravko Ponoš - Copyright Tanjug/AP/Darko Vojinović

veličina teksta

Aa Aa

Vlast širi paniku umesto da amortizuje pritisak koji imamo zbog rata, rekao je predsednički kandidat Zdravko Ponoš u Kruševcu koji je posetio sa Marinikom Tepić, Miroslavom Aleksićem i drugima iz koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije.

Ponoš je rekao da su prikupljeni potpisi za njegovu kandidaturu.

"Dve teme postoje u našem informativnom prostoru, jedna su izbori, druga ratna kriza u Ukrajini. Naravno, postoji opasnost da taj rat potpuno izdominira i da se nametne kao glavna tema. Ne smemo to da dozvolimo, ratova je bilo i biće. Mi smo naše odratovali, nama je dosta. Mi ne možemo previše da utičemo na taj rat, ali on utiče na nas. Mi možemo da utičemo na naše živote ovim izborima, kao i na to kako će se ovaj rat odraziti i na nas", rekao je Ponoš, a navodi se u saopštenju.

Okupljenim Kruševljanima obratio se i Slaviša Ristić, kandidat iz Zubinog Potoka, koji je građane podsetio na "neodogovornu politiku koja je dovela do toga da veliki broj Srba napusti Kosovo".

"Od kada je Aleksandar Vučić uzeo vlast, izbore na Kosovu i Metohiji ne sprovodi Srbija, nego Kosovo. Ne možemo više da glasamo sa srpskim dokumentima. Sudstvo je do 2013. bilo srpsko, danas je kosovsko", rekao je on.

MarinikaTepić, nosilac liste Ujedinjeni za pobedu Srbije podsetila je okupljene na četiri ključne tačke programa a to su: povratak pravde u Srbiju, uspostavljanje ekonomskog patriotizma, čovek na prvom mestu i život ispred profita. I petu - pobedu.

"Da ulažemo u domaće firme, a ne samo da pomažemo stranim investitorima, da povećamo ljudima plate, da srednje obrazovanje bude obavezno, ali da pomognemo finansijski roditeljima da deca mogu da se školuju", zaključila je Tepić.

Preporuka za vas

Komentari (1)

Talk of the town