Izbori 2022

SNS: Kandidaturu Vučića do sada podržalo 145.000 građana

Komentari

Autor: Tanjug

06/03/2022

-

19:16

SNS: Kandidaturu Vučića do sada podržalo 145.000 građana
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije do sada je podržalo 145.000 građana, najnovija je informacija iz štaba SNS.

“Izborni štab naprednjaka zahvaljuje svim građanima koji su satima, u velikim redovima, strpljivo čekali da potpišu podršku Aleksandru Vučiću i time podržali našu zajedničku borbu za dalji napredak naše države, za snažnu i stabilnu Srbiju”, saopštili su iz štaba.

U štabu SNS rečeno je i da će naknadno objaviti kada će potpise podrške građana predati RIK-u.

Nakon sednike Predsedništva Srpske napredne stranke saopšteno je da će njihov kandidat na predstojećim izborima 3. aprila biti Aleksandar Vučić.

Potpredsednica SNS i premijerka Srbije Ana Brnabić saopštila je da dvoumljenja nije bilo i saopštila da je Vučić kandidat koalcije "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", te se zahvalila na podršci Socijalističkoj partiji Srbije, Savezu vojvođanskih Mađara i drugim strankama.

"Kao stranka smo pričali prethodnih nedelja i nismo se dvoumili ko treba da bude naš kandidat. Dela su izabrala kandidata, i ona najbolje govore, govore sve", istakla je ona.

"Kako god da okrenete izbori neće biti laki, izbori nikada nisu igra, izbori su ozbiljna stvar, utoliko mi je draže što je Aleksandar Vučić naš kandidat i što je prihvatio kandidaturu", rekla je Brnabić. 

Komentari (0)

Talk of the town