Izbori 2022

Janković predstavio program liste "Ujedinjeni za pobedu Beograda" na Voždovcu

Komentari

Autor: Tanjug

06/03/2022

-

21:45

Janković predstavio program liste "Ujedinjeni za pobedu Beograda" na Voždovcu
Vladeta Janković - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Vladeta Janković, nosilac liste "Ujedinjeni za pobedu Beograda" i kandidat za gradonačelnika, sa članovima svog tima, u sklopu kampanje "Beograd te zove", predstavio je danas program za Beograd građanima Voždovca.

Kako je saopšteno iz "Ujedinjenih za pobedu Beograda", Janković je program građanima Voždovca predstavio zajedno sa članovima svog tima Vladimirom Obradovićem, redovnim profesorom Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, dr Aleksandrom Ðukić, redovnim profesorom Arhitektonskog fakulteta u Beogradu i Vladimirom Gajićem, kandidatom za narodnog poslanika.

Janković je rekao da dodatni hendikep u kamanji predstavlja kompleksna spoljnopolitička situacija izazvana događajima u Ukrajini, ali je dodao da njegovom timu "ta situacija deluje stimulativno", kao i da se nada da će tako biti i sa biračima.

"Koalicija funkcioniše dobro, odnosi su efikasni. Mi smo u Beogradu sasvim blizu SNS-u, ali su veliki problem neopredeljeni. Tih 20 posto birača su ključ u bravi koji nam može otvoriti pobedu. I oni su nezadovoljni, važno je njima objasniti da nisu svi isti i da je pred nama šansa koja se odavno nije otvorila. Mi smo vrlo dobro svesni vaših lokalnih problema, nedostatka vrtića. Kad budemo došli na vlast sagradićemo najmanje četiri vrtića na Voždovcu", rekao je.

Naveo je i da pitanje kolektora zahteva hitno ulaganje sredstava zbog zdravlja ljudi.

"Svesni smo problema mladih, kulture... Hoću da vas uverim, posle niza razgovora sa građanima prethodnih nedelja, saseći ćemo korupciju koja je zavladala. Sredstva iz budžeta moraju biti preusmerena tamo gde su najpotrebnija", rekao je Janković.

Komentari (0)

Talk of the town