Izbori 2022

Krkobabić: Garantovana penzija ne manja od 100 evra

Komentari

Autor: tanjug

12/03/2022

-

15:44

Krkobabić: Garantovana penzija ne manja od 100 evra
Milan Krkobabić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Lider PUPS-a Milan Krkobabić izjavio danas u Kragujevcu da su prioriteti te partije garantovana penzija ne manja od 100 evra za starije od 65 godina bez ikakvih primanja, garantni fond za strateške poljoprivredne proizvode i naseljavanje praznih kuća u selima Srbije.

"PUPS vam jamči da ni penzioneri Srbije ni sela Srbije neće izdati Srbiju", poručio je Krkobabić.

Današnji skup PUPS-a održan je u prepunoj skupštinskoj sali Grada Kragujevca, navedeno je u saopštenju. Predizbornom skupu su prisustvovali u ime Srpske napredne stranke član Izvršnog odbora Aleksandar Senić, u ime domaćina predsednik gradskog odbora PUPS-a Kragujevac i predsednik Gradske organizacije penzionera Kragujevac Ratko Tomašević, u ime "Srpske lige", koalicionog partnera PUPS-a, predsednik Aleksandar Ðurđev.

Gost skupa iz Republike Srpske bio je predsednik "Pokreta za Bijeljinu" i potpredsednik skupštine Grada Bijeljina Milenko Mitrović.

Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Na predizbornom okupljanju je govorio i kandidat za narodnog poslanika i predsednik Izvršnog odbora PUPS-a Hadži Milorad Stošić, kao i kandidat za narodnog poslanika Stefan Krkobabić. U ime Srpske Napredne Stranke član Izvršnog odbora Aleksandar Senić istakao je značaj saradnje SNS-a i PUPS-a u rešavanju životnih pitanja građana Republike Srbije, pre svega penzionera i ljudi u selima Srbije.

"Saradnja SNS-a i PUPS-a se temelji na međusobnom uvažavanju, ali i rešenosti da iza te saradnje ostanu konkretna dela", rekao je Senić.

U ime "Srpske Lige" predsednik Aleksandar Ðurđev podsetio je da je Srpska liga snažno uz PUPS.

"Državni i nacionalni interesi su prioritet, a PUPS i SNS jasno u svom delovanju pokazuju da znaju šta su prioriteti. I Krkobabić i Vučić zaslužuju i poštovanje i poverenje, kako članova Srpske Lige tako i građana Srbije", poručio je on.

Penzioneri, poljoprivrednici i proleteri daju punu podršku politici PUPS-a i izbornoj listi pod rednim brojem jedna, izjavio je predsednik IO PUPS-a Hadži Milorad Stošić. Domaćin skupa Ratko Tomašević podsetio je na konkretne rezultate PUPS-a u Kragujevcu, ali i celoj Srbiji i istakao zadovoljstvo što običan čovek, kome je politika PUPS-a usmerena, to i prepoznaje, navedeno je u saopštenju PUPS-a.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town