Izbori 2022

Demokratska partija Bugara podržala Vučića

Komentari

Autor: Tanjug

18/03/2022

-

17:09

Demokratska partija Bugara podržala Vučića
Tanjug/Zoran Žestić - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Predstavnici Opštinskog odbora Demokratske partije Bugara (DPB) u Babušnici pozvali su svoje sunarodnike i simpatizere da na predstojećim izborima podrže kandidaturu Aleksandra Vučića.

Predsednik OO DPB u Babušnici Ivan Takov kazao je da je predsednik Vučić lično podržao realizaciju dva važna projekta u selu Zvonci, u opštini Babušnica.

"Demokratska partija Bugara, u Babušnici odlučila je da podrži Aleksandra Vučića jer smo u dva susreta sa njim u Dimitrovgradu izneli dva problema i oba su rešena. Prvi put smo izneli problem krova ambulante u selu Zvonce, to je rešeno, takođe izneli smo i problem puta od sela Zvonce ka selu Rakita i tu smo takođe naišli na razumevanje", kazao je Takov.

Odbornik DPB u Babušnici Saša Zlatanov kazao je da je ličnim zalaganjem predsednika Vučića počelo asfaltiranje puta od sela Zvonci ka selu Rakita.

"Asfaltirano je dva kilometra puta, očekujemo na proleće još dva. Naišli smo na izuzetno razumevanje predsednika Vučića i zbog toga pozivamo sve naše simpatizere da podrže njegovu kandidaturu", poručio je Zlatano.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town