Izbori 2022

Veselinović: Očekujemo pobedu u Beogradu i ulazak u republički parlament

Komentari

Autor: Tanjug

20/03/2022

-

11:58

Veselinović: Očekujemo pobedu u Beogradu i ulazak u republički parlament
Dobrica Veselinović - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik pokreta Ne davimo Beograd (NDB) i kandidat za gradonačelnika Beograda Koalicije Moramo Dobrica Veselinović izjavio je da kampanja te koalicije napreduje i da očekuju dobar izborni rezultat, a to je, prema njegovim rečima, smena vlasti Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu.

"Vidimo rast podrške našem pokretu sve vreme. To vidimo kroz pridruživanje ljudi na našim akcijama, vidimo da nam otvaraju vrata u našoj kampanji kada idemo od vrata do vrata, po povećanju naših članarina, vidimo u istraživanjima koje nam pokazuje da u ovom trenutku imamo 15 odsto u Beogradu, a dobar rezultat je za nas smena vlasti SNS i da nastavimo to da radimo na republičkom nivou", rekao je za Tanjug Veselinović.

On očekuje da će, prvi put posle dužeg vremena na republičkom nivou, postojati zeleno-leva alternativa postojećem političkom sistemu i da će posle ovih izbora politički pezjaž u Srbiji biti apsolutno drugačiji.

"Očekujemo jednu dobru, veliku poslaničku grupu bez koje nijedna odluka u našem društvu neće moći da se donese", poručuje Veselinović.

Lider NDB se nada da će doći i do drugog kruga predsedničkih izbora i tada će, kaže, koalicija Moramo podržati opozicionog kandidata koji u drugi krug uđe, pod uslovom da to nije neko od desničarskih kandidata.

Komentari (0)

Talk of the town