Izbori 2022

Krkobabić: Obezbedićemo primanja od najmanje 100 evra za sve bez penzija i drugih izvora prihoda

Komentari

Autor: Tanjug

27/03/2022

-

19:16

Krkobabić: Obezbedićemo primanja od najmanje 100 evra za sve bez penzija i drugih izvora prihoda
Milan Krkobabić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić rekao je danas u Bajinoj Bašti da je njegova stranka rešena da u 2022. godini obezbedi socijalnu-garantovanu penziju ne manju od 100 evra za sve građane koji nemaju penzije i druge izvore prihoda, saopštili su iz PUPS-a.

Krkobabić je dodao da ga raduje što za tu inicijativu ima neočekivano veliku podršku partijskih lidera iz vlasti, ali i onih iz opozicije. PUPS je predizborni miting danas održao u Zlatiborskom okrugu, u sali bioskopa u Bajinoj Bašti.

Domaćin skupa bio je predsednik udruženja penzionera Bajina Bašta i potpredsednik opštinskog odbora PUPS-a Nedeljko Rakić, a skupu je u ime Srpske napredne stranke prisustvovala Vesna Ðurić, dok je u ime Srpske lige, koalicionog partnera PUPS-a, prisustvovao je predsednik Aleksandar Ðurđev.

Gost skupa iz Republike Srpske bio je predsednik Pokreta za Bijeljinu i potpredsednik skupštine Grada Bijeljina Milenko Mitrović. Skupu se obratio i kandidat za narodnog poslanika i predsednik Izvršnog odbora PUPS-a Hadži Milorad Stošić, a uvodno obraćanje imao je kandidat za narodnog poslanika Stefan Krkobabić.

Ispred Srpske napredne stranke Vena Ðurić je naglasila dobru saradnju i partnerski odnos SNS-a i PUPS-a u Bajinoj Bašti.

"I u ovoj sali se oseća atmosfera jake i stabilne Srbije, uverena sam u zajedničku pobedu 3. aprila", rekla je Ðurićeva.

Komentari (0)

Talk of the town