Izbori 2022

Sastanak Vučića i Đilasa pomeren za sat vremena: Predsednik SSP za nove beogradske izbore, Vučić "spreman da razgovara"

Komentari

Autor: Tanjug, Fonet

11/04/2022

-

08:52

Sastanak Vučića i Đilasa pomeren za sat vremena: Predsednik SSP za nove beogradske izbore, Vučić "spreman da razgovara"
Sastanak Vučića i Đilasa pomeren za sat vremena: Predsednik SSP za nove beogradske izbore, Vučić "spreman da razgovara" - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas rekao je da je dobio poziv iz kabineta predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sastanak koji će se održati u Predsedništvu Srbije. Prvobitno je bilo planirano da sastanak bude u 16 časova, ali je SSP kasnije saopštio da je pomeren za 17.

Dragan Đilas je juče rekao da će tema razgovora biti rešavanje političke krize u Beogradu. Smatra da je jedino rešenje održavanje novih izbora koji bi, kako je rekao, morali da proteknu u drugačijoj atmosferi i bez nepravilnosti koje su "i ovoga puta zabeležene u velikom broju".

Predsednik Vučić ranije je najavio da će uputiti poziv Ðilasu za razgovor.

 

"Moramo da razgovaramo i svi sebe moramo da menjamo i pokazujemo veće poštovanje jedni prema drugima", poručio je Vučić.

On je pre tri dana izjavio, povodom zahteva lidera SSP-a da se beogradski izbori ponovo održe do kraja godine, da su ti zahtevi maksimalistički, ali da je uvek spreman da razgovara.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town