Izbori 2022

Mirković: Vrlo brzo znaće se kandidat SNS za gradonačelnika Beograda

Komentari

Autor: Tanjug

13/06/2022

-

12:16

Mirković: Vrlo brzo znaće se kandidat SNS za gradonačelnika Beograda
Mirković: Vrlo brzo znaće se kandidat SNS za gradonačelnika Beograda - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik odborničke grupe "Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve" u Skupštini grada Beograda, Aleksandar Mirković kaže da će danas, ili vrlo brzo, biti objavljeno ime kandidata te liste za gradonačelnika prestonice.

Izrazio je uverenje da će nakon objave imena kandidata, ubrzo biti održana i sednica, na kojoj će biti izabran gradonačelnik, njegov zamenik, kao i Gradsko veće.

"Nakon toga ćemo, svi zajedno kao jedan veliki tim, na čelu sa gradonačenikom, a pre svega sa građanima Beograda nastaviti da od naše prestonice činimo još lepše i još bolje mesto za život", poručio je Mirković za Tanjug.

Na pitanje kada će tačno biti objavljeno ko će biti kandidat SNS-a za gradonačelnika, Mirković je kazao da će to biti objavljeno ili danas u toku dana ili "vrlo brzo".

Naglasio je da u ovom trenutku nije važno tačno vreme kada će ime kandidata biti objavljeno, već da će budući gradonačelnik imati jasnu politiku da se bori, štiti i čuva prava i interese građana Beograda.

Takođe, kazao je da je u ovom trenutku najmanje bitno ko će objaviti ime kandidata SNS-a za gradonačelnika i naveo da to može biti lično on, ili predsednik izvršnog odbora Darko Glišić, ili neko drugi iz stranke, kao i da postoji mogućnost da se stranka po tom pitanju oglasi saopštenjem.

Dodao je da je prioritet politike SNS-a da se nastavi trend iz poslednjih nekoliko godina - izgradnja saobraćajne i putne infrastrikture, vodovodne i kanalizacione mreže, kao i izgradnja novih škola i vrtića.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town