Aktuelno iz kulture

Pripremite se – za tri dana počinje Vulkanov sajam knjiga

Komentari

Autor: Promo

11/10/2023

-

10:33

Pripremite se – za tri dana počinje Vulkanov sajam knjiga
Pripremite se – za tri dana počinje Vulkanov sajam knjiga - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Još samo tri dana dana ostalo je do četvrtog Vulkanovog sajma knjiga, na kojem će svi ljubitelji dobre svetske, domaće i literature za decu imati priliku da nabave omiljena i nova izdanja po izvanrednim cenama.

TOP 30 najčitanijih naslova, kao i svi noviteti iz beletristike i dečje književnosti, moći će da se nabave po cenama sniženim 30%, dok će za verne čitaoce biti obezbeđen popust od 40%, 50% i 60% na odabrane naslove!

Pojedini naslovi u okviru specijalne sajamske akcije biće sniženi čak 70%, a za sve porudžbine putem sajta vulkani.rs, tokom trajanja Vulkanovog sajma knjiga, dostava na teritoriji Srbije biće besplatna.

Vulkanov sajam knjiga, svojevrsni festival dobre literature, održaće se od subote, 14. oktobra, do nedelje, 22. oktobra. Vulkan izdavaštvo će čitaoce i ove godine, u čak 32 knjižare Vulkan širom Srbije i putem dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs, obradovati novim, u svetu već popularnim izdanjima.

Promo

 

Za ljubitelje trilera tokom Vulkanovog sajma knjiga verovatno će najzanimljiviji biti bestseler Njujork tajmsa Kako ubijaju dobre devojke autorke Holi Džekson, prvi deo fascinantne trilogije koja je prodata u milionima primeraka, a po kojoj BBC priprema televizijsku adaptaciju.

Nemački majstor neizvesnosti Sebastijan Ficek donosi napetu priču u romanu Kradljivac duša. Triler koji pomera granice žanra do samog kraja će vas navoditi da se zapitate da li postoji još jedan, poslednji obrt.

Poklonike ljubavnih romana fasciniraće novi roman Džasmin Gilori – Prosidba. Svetski popularna spisateljica nam ovoga puta donosi šarmantnu priču o ženi koja srećan kraj svoje veze kreira sama. Autorka bestselera Lift zvani želja, koji beleži skoro 2,5 miliona pregleda na BookTok-u, još jednom je dokazala da je kraljica savremenih ljubavnih priča.

Tu je i nova knjiga bestseler autorke Džodžo Mojes – U tuđim cipelama, svojevrsna oda ženskom prijateljstvu.

Vulkančić je posebnu pažnju, kao i uvek, posvetio izboru zanimljive literature za najmlađu publiku.

Neodoljiva Britanika: Bebina prva encikopedija poziva na igru i istraživanje sveta. Tu su i nove dogodovštine voljenog Džeronima Stiltona, u knjizi Avanture malog Džerija: Operacija Blatnjavo čudovište.

Vrhunac uzbuđenja za najmlađu publiku predstavljaće promocija knjiga Konačno sve dogodovštine jednog Džonija i Vrabac Džoni poznatog glumca Nikole Đurička, koja će biti održana 17. oktobra od 11 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj.

Dan kasnije, na istoj lokaciji od 19 sati biće predstavljena nova knjiga jednog od najznačajnijih srpskih putopisaca Dušana Miklje – Istraga o neprIlagođenima, u kojoj, istražujući slučaj neprilagođenih, autor preispituje mnoge paradokse naše civilizacije, nad kojima je svako od nas bio bezbroj puta zamišljen.

Promo

 

Vulkanova erupcija dobrih knjiga počinje za tri dana, pripremite se i imajte na umu da su sajamske akcije na sajtu vulkani.rs podložne promeni, tačnije dopuni spiska knjiga koje su na akciji, pa ono što tražite može biti na sniženju već narednog dana.

Za one koji su rešili da iskoriste dane Vulkanovog sajma knjiga obezbedili smo i dodatni količinski popust od 10%, koji važi za naslove koji nisu obuhvaćeni nekom drugom akcijom.

Komentari (0)

Kultura