Društvo

Vulkanov sajam knjiga – erupcija sjajnih naslova za decu i odrasle

Komentari

Autor: Promo

05/10/2023

-

19:01

Vulkanov sajam knjiga – erupcija sjajnih naslova za decu i odrasle
Vulkanov sajam knjiga – erupcija sjajnih naslova za decu i odrasle - Copyright Vulkan izdavaštvo/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Četvrti put zaredom, tradicionalno u oktobru, pre Beogradskog sajma knjiga, Vulkan izdavaštvo i knjižare Vulkan organizuju svojevrsni praznik književnosti – Vulkanov sajam knjiga.

Manifestacija će biti održana od 14. do 22. oktobra, a ljubitelji pisane reči koji je s nestrpljenjem iščekuju biće u mogućnosti da željene naslove i nova izdanja nabave po specijalnim cenama u 32 knjižare Vulkan širom zemlje i putem dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs.

Tokom Vulkanovog sajma knjiga, na policama knjižara Vulkan i na pomenutim sajtovima pojaviće se i niz novih, najatraktivnijih naslova svetske i domaće književnosti.

Za ljubitelje trilera prijatno iznenađenje je bestseler Njujork tajmsa "Kako ubijaju dobre devojke" autorke Holi Džekson, prvi deo fascinantne trilogije koja je prodata u milionima primeraka, a po kojoj BBC priprema televizijsku adaptaciju. Ova misteriozna priča o ubistvu prelepe maturantkinje Endi Bel ovenčana je britanskom Nacionalnom književnom nagradom 2020. godine.

Ništa manje uzbuđenja neće izazvati roman "Kradljivac duša" nemačkog majstora trilera Sebastijana Ficeka, autora bestselera Igra žmurke, koji je doživeo veliki uspeh u Evropi i Aziji i preveden je na više od 20 jezika.

Zadovoljstvo čitanja probudiće senzacionalni triler Ešli Odrejn – "Šaputanja". Autorka bestselera "Instinkt" u novom romanu otvara tamne hodnike porodičnih odnosa i u emotivnom rolerkosteru otkriva sve izazove majčinstva.

Posebna pažnja tokom Vulkanovog sajma knjiga biće posvećena najmlađoj publici. Neodoljiva "Britanika: Bebina prva encikopedija" u izdanju Vulkančića poziva na igru i istraživanje sveta, a serijal Jednorograd dobio je svoj nastavak u priči "Jednorograd: Naopaka rođendanska žurka".

Kruna niza uzbuđenja tokom Vulkanovog sajma knjiga biće promocija knjiga Nikole Đurička "Konačno sve dogodovštine jednog Džonija" i "Vrabac Džoni", koja će biti održana 17. oktobra od 11 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj.

Dan kasnije, na istoj lokaciji sa početkom u 19 sati, biće predstavljena nova knjiga jednog od najznačajnijih srpskih putopisaca Dušana Miklje – "Istraga o neprilagođenima", u kojoj, istražujući slučaj neprilagođenih, autor preispituje mnoge paradokse naše civilizacije, nad kojima je svako od nas bio bezbroj puta zamišljen.

Ove jeseni uživajte u najboljim Vulkanovim knjigama po najpristupačnijim sajamskim cenama!

Komentari (0)

Srbija