Aktuelno iz kulture

Skarlet Johanson nije bila prvi izbor za ulogu Crne udovice: "Dobila sam drugu šansu"

Komentari

Autor: People

27/07/2021

-

07:20

Skarlet Johanson nije bila prvi izbor za ulogu Crne udovice: "Dobila sam drugu šansu"
Skarlet Johanson - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Američka glumica Skarlet Johanson otkrila je da ona nije bila prvi izbor za ulogu Marvelove "Crne udovice", ali da je igrom slučaja, na kraju ipak otelotvorila superheroinu Natašu Romanof.

Johanson je pre novog filma, već bila u kostimu Crne udovice i to u drugom nastavku "Ajron Mena", ali tek pošto je morala da se pomiri da je uloga pripala njenoj koleginici, piše Pipl.

"Bila sam velika obožavateljka 'Ajron Mena' i želela sam da radim sa Džonom Favroom i Robertom Daunijem Džuniorom, a onda nisam dobila ulogu i baš sam bila tužna zbog toga. Međutim, onda sam srećom, nekoliko nedelja kasnije saznala da glumica koja je trebalo da dobije ulogu nije mogla da je prihvati zbog nekog drugog projekta", kaže Skarlet.

Glumica koju pominje je Emili Blant, koja je nedavno ispričala kako joj je "srce bilo slomljeno" zato što je morala da odbije ulogu Crne udovice, zbog snimanja "Guliverovih putovanja". Za Johanson je, međutim, to bila velika šansa.

"Ako me iko pita koji savet imam za glumce koji pokušavaju da se probiju, reći ću: svaka prilika je prilika da radite i nikad nećete dobiti bolji poziv od onog kad pomislite da ste izgubili posao, a onda ga dobijete. Bila sam tako srećna što sam dobila drugu šansu", rekla je glumica.

Ipak, Skarlet verovatno više nećemo viđati u ulozi Nataše Romanof. 

Ona je rekla u intervjuu za "Faderli" da je sasvim zadovoljna ovim filmom. 

"Mislim da je ovo divan način da odem iz ovog poglavlja mog Marvelovog identiteta", rekla je Johanson, dodavši da ne zatvara vrata za mogućnost da na neki drugi način ostvari saradnju sa Marvelom.

"Mislim da postoji mnogo prilika da se priče ispričaju na drugačiji način od onog koji publika očekuje", dodala je ona.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura