Aktuelno iz kulture

Čak Noris se u devetoj deceniji vraća na filmsko platno: Legenda akcionih filmova u novom naučno-fantastičnom trileru

Komentari

Autor: Deadline

01/11/2023

-

22:13

Čak Noris se u devetoj deceniji vraća na filmsko platno: Legenda akcionih filmova u novom naučno-fantastičnom trileru
Čak Noris se u devetoj deceniji vraća na filmsko platno: Legenda akcionih filmova u novom naučno-fantastičnom trileru - Copyright AP Photo/Larry Papke

veličina teksta

Aa Aa

Čak Noris vraća se na filmsko platno prvi put posle više od deset godina i zaigraće u naučno-fantastičnom akcionom trileru "Agent Recon", saznaje Deadline.

Portal piše da će Noris, koji sada ima 83 godine, igrati Alistera, lidera bezbednosne službe, koji šalje tajnu jedincu na misiju u skrivenoj bazi gde se navodno eksperimentiše sa vanzemaljskim tehnologijama. Tu se susreću sa gotovo neizmernom moći. 

I scenario i režiju potpisuje Derek Ting, koji takođe igra i jednu od glavnih uloga. On kaže da je angažovao još jednu zvezdu filmova osamdesetih - Marka Singera, poznatog po ostvarenjima "The Beastmaster" i "V".

"Moj tim kaskadera zaista je premašio moju viziju o akciji oplemenjenoj nadahnutom bogatom pričom, a za sve Čakove scene borbi koreografiju je radio njegov sin Dakota", kaže Ting.

Snimanje filma je završeno, a u bioskopima bi trebalo da se nađe naredne godine.

Čak Noris bio je jedna od najvećih zvezda akcionih filmova sedamdesetih i osamdesetih godina, a imao je čast da igra i uz Brusa Lija u ostvarenju "Put zmaja".

Značajna je i njegova franšiza "Nestali u akciji", kao i "Delta odred". Devedesetih se okrenuo televiziji i ostvario niz zapaženih uloga, između ostalih, i u seriji "Voker, teksaški rendžer".

Poslednju veću ulogu imao je u "Plaćenicima 2" iz 2012. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura