Aktuelno iz kulture

Nikol Kidman potvrdila: Serija "Velike male laži" dobija treću sezonu

Komentari

Autor: People

21/11/2023

-

08:41

Nikol Kidman potvrdila: Serija "Velike male laži" dobija treću sezonu
Velike male laži - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Nikol Kidman, zvezda i producentkinja serije "Velike male laži", potvrdila je da će uskoro početi snimanje treće sezone. 

Oskarovka se zahvalila obožavaocima ovog televizijskog serijala što su prve dve sezone učinili izuzetno uspešnim i na nedavno održanoj konferenciji za novinare nagovestila još jedan nastavak, piše People.

"Velike male laži" zasnovana je na istoimenom romanu Lijane Morijarti i prati živote grupe bogatih žena, koje bivaju upletene u misteriozno ubistvo. 

Pored zanimljivog zapleta i oslikavanja likova, serija je stekla popularnost i zahvaljujući zvezdanom ansamblu, koji pored Kidman, čine i Meril Strip, Ris Viderspun i Zoi Kravic, ali i modernoj kostimografiji.

Prva sezona dobila je 16 nominacija za Emi nagrade, od kojih je osvojila osam, uključujući i priznanje za najbolju mini seriju, najbolju režiju i nagrade za najbolju glumu i to za Nikol Kidman, Aleksandra Skarsgarda i Loru Dern.

Ljubitelji serije dugo su verovali da treće sezone neće biti, a tome su svakako doprineli čelnici HBO.

"To su neke od najangažovanijih glumica u Holivudu. Mislim da snimanje treće sezone nije realistično", rekao je svojevremeno Kejsi Blojs, direktor programa HBO.

"Kad bi mi došle i rekle: 'Uklopile smo svoje rasporede', onda može. Ali ja ne mislim da je to realistično", dodao je on.

Srećom po ljubitelje "Velikih malih laži", pronašle su kompromis, ali više detalja još nije poznato.

Komentari (0)

Kultura