Aktuelno iz kulture

Kapitalna izdanja Vulkan izdavaštva na specijalnoj prazničnoj akciji do 29. decembra

Komentari

Autor: PR

12/12/2023

-

13:22

Kapitalna izdanja Vulkan izdavaštva na specijalnoj prazničnoj akciji do 29. decembra
Kapitalna izdanja Vulkan izdavaštva na specijalnoj prazničnoj akciji do 29. decembra - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Kapitalna izdanja Vulkan izdavaštva posvećena srpskoj političkoj, društvenoj ili crkvenoj istoriji, do 29. decembra biće na specijalnoj prazničnoj onlajn-akciji. Ukoliko se odlučite da obnovite porodičnu biblioteku ili nekome darujete poklon koji se čuva generacijama, posetite sajt vulkani.rs i potražite ova bogato opremljena izdanja po neodoljivim cenama. Kupovinom dve knjige iz ponude ostvarujete fantastične popuste na odabrana izdanja, a usluga dostave na teritoriji Srbije za svaku porudžbinu je besplatna.

Promo

 

Sva izdanja obuhvaćena Vulkanovom onlajn-akcijom potražite putem ovog linka.

U raskošnom izdanju knjige Srpske slave i praznici sabrano je sve što treba da znate o svom duhovnom nasleđu. Njen sadržaj vam omogućava da na pravi način očuvate svoju porodičnu tradiciju, dok će detaljni i nadahnuti opisi koji prate živopisne fotografije i ilustracije u knjizi "Srpske crkve i manastiri" čitaocu u potpunosti dočarati lepotu naših svetinja.

Promo

 

Među kapitalnim izdanjima Vulkan izdavaštva dostupnim po specijalnim prazničnim cenama nalaze se i "Istorija čovečanstva: Grčka", "Istorija čovečanstva: Rim", "501 destinacija koju morate posetiti", "501 grad koji morate posetiti", kao i bezvremena "Sveobuhvatna enciklopedija mitologije i uzbudljiva pripovest o istoriji civilizacije Velike zagonetke čovečanstva".

Napomene

* Akcija traje do 29. decembra na sajtu vulkani.rs.

** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura