Aktuelno iz kulture

Danijel Krejg stigao u Beograd gde snima nastavak filma "Nož u leđa"

Komentari

Autor: 24sedam

31/07/2021

-

11:43

Danijel Krejg stigao u Beograd gde snima nastavak filma "Nož u leđa"
Danijel Krejg stigao u Beograd gde snima nastavak filma "Nož u leđa" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Holivudski glumac boraviće u našoj zemlji povodom snimanja drugog dela filma "Nož u leđa".

Glumac Danijel Krejg, poznat po ulozi Džejmsa Bonda, stigao je u Beograd juče u popodnevnim satima, ekskluzivno saznaje 24sedam.

Holivudski glumac doputovao je povodom snimanja drugog dela filma "Nož u leđa" (Knives Out 2), nastavka ostvarenja iz 2019. godine.

Nakon scena koje će snimiti u našoj zemlji, glumačka ekipa će nastaviti rad u Americi i Kanadi. Ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson koji je jednom već boravio u Beogradu kada je snimao film "Brothers Bloom" u kome je igrala oskarovka Rejčel Vajs, sadašnja supruga Danijela Krejga.

Ekipa portala 24sata zatekla se na licu mesta i uspela da snimi dolazak čuvenog glumca u jedan prestonički hotel u centru grada. Krejg je došao luksuznim vozilom sa zatamljenim staklima u pratnji devojčice i njene bebisiterke, bez velikog obezbeđenja.

Pretpostavlja se da je reč o njegovoj ćerki koju je sa Rejčel dobio 2018. godine.

Inače, reditelj ostvarenja "Knives Out 2" Rajan Džonson objavio je juče na svom Tviter nalogu da je završeno snimanje scena u Grčkoj, gde je ekipa filma boravila tačno mesec dana.

 

 

Još nije poznato kakav će biti zaplet u ovom ostvarenju, ali se zna da ostale uloge tumače Kejt Hadson, Itan Hok, Edvard Norton, Lesli Odom Džunior i Dejv Batista. 

Originalni film, koji je imao skroman budžet od 40 miliona dolara, pokazao se kao ogroman bioskopski hit i zaradio je impresivnih 311,5 miliona. Nastavak je najavljen u februaru prošle godine, a Netfliks je kupio prava na ukupno dva nastavka i to za više od 450 miliona dolara.

Komentari (0)

Kultura