Aktuelno iz kulture

Šeron Stoun tvrdi da joj "prete otkazom" zato što traži da svi prisutni na snimanju budu vakcinisani

Komentari

Autor: Deadline

31/07/2021

-

13:03

Šeron Stoun tvrdi da joj "prete otkazom" zato što traži da svi prisutni na snimanju budu vakcinisani
Šeron Stoun - Copyright Tanjug/AP/Brynn Anderson

veličina teksta

Aa Aa

Šeron Stoun smatra da Holivud ne vodi dovoljno računa o kovid merama i kaže da joj preti gubitak posla, zato što insistira da svi sa kojima sarađuje budu vakcinisani.

Glumica je u dugom obraćanju putem videa u okviru svoje kandidature za bord direktora Udruženja filmskih radika u Americi rekla da je "smešno" to što moramo da idemo na posao tamo gde nije bezbedno za rad.

"Da li ću ići na posao pre nego što svi u mojoj seriji budu vakcinisani? Ne. Neću. Da li mi zbog toga prete da ću ostati bez posla? Da, prete mi. Da li ću izgubiti posao ako svi koji rade na seriji ne budu vakcinisani? Da, mogla bih. Da li ću se založiti za sve nas, tako da na svakom snimanju na koje idemo budu vakcinisani ljudi? Da, hoću", rekla je glumica, prenosi Dedlajn.

I posetioci Brodveja moraće da se vakcinišu

Producenti brodvejskih predstava ne žele da rizikuju i šalju poruku budućim posetiocima da će moći da uđu na predstave, samo ako imaju dokaz da su vakcinisani protiv kovida.

"Vakcinišite se i vidimo se na jesen", napisao je na Tviteru brodvejska i TV zvezda Džeremi Džordan, preneo je AP.

Izuzeci od pravila su deca mlađa od 12 godina, koja još ne ispunjavaju uslove za bilo koju od odobrenih vakcina i osobe sa drugim oboljenjima ili verskim uverenjem koje ih sprečava da se vakcinišu, saopštili su upravnici pozorišta.

Oni će morati da pokažu negativan test na kovid 19, kako bi mogli da gledaju predstave, a publika će morati da nosi maske, osim dok jedu ili piju na za to predviđenim mestima.

Ovaj potez usledio je dan nakon što je sindikat koji predstavlja skoro 52.000 glumaca i upravnika scena, saopštio da će zahtevati da glumci i članovi ekipa budu potpuno vakcinisani protiv kovid 19.

Komentari (0)

Kultura