Aktuelno iz kulture

Novi izazovi porodice Srdić: Stiže druga sezona serije "Drim tim"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

22/01/2024

-

11:26

Novi izazovi porodice Srdić: Stiže druga sezona serije "Drim tim"
Novi izazovi porodice Srdić: Stiže druga sezona serije "Drim tim" - Copyright Zillion film

veličina teksta

Aa Aa

Stiže druga sezona dobro poznate serije "Drim Tim" u kojoj se porodica Srdić susreće sa novim izazovima. Premijera sezone koja gledaocima donosi još više smeha, iznenađenja i porodičnih peripetija je zakazana za večeras 22. januar, a emitovaće se radnim danima od 21h na kanalu Superstar.

Beogradska porodica Srdić se ponovo suočava sa nevoljama na Bulbulderu u drugoj sezoni ove urnebesne komedije. Ilija, njegova žena Ciga i jedanaest sinova moraju pronaći način da sačuvaju svoj nekonvencionalni način života nakon što su izgubili sve u poslednjoj fudbalskoj utakmici.

Zillion film

 

Nakon što FK Bulbuder završi u stečaju, Ilija preduzima hrabar korak – otvara privatnu školu fudbala i kafanu kako bi prevazišao finansijske izazove. Međutim, stvari postaju komplikovane kada se moćni investitor pojavi s namerom da izgradi tržni centar na njihovom terenu. Ilija, suočen s gubicima, koristi sve raspoložive resurse, legalne i nelegalne, kako bi zadržao teren u porodičnom vlasništvu i ispunio poslednju želju preminulog deda Drakčeta: da ga sahrane na terenu.

Ipak, ovaj plan ne ide glatko, dovodeći do smešnih porodičnih obrta i urnebesnih konflikata. Sve dok se Ciga, Ilijina supruga, ne uključi i otkrije identitet tajanstvenog investitora Marlija…

Zillion film

 

U produkciji Telekoma Srbija i Zillion filma očekuje vas dinamična druga sezona serije „Drim Tim“ koju će kroz 12 epizoda voditi glumci: Lazar Ristovski, Tatjana Šojić, Bane Zeremski, Jelisaveta Teodosić, Milutin Mima Karadžić, Milica Tomašević, Bane Vidaković kao i mnogi drugi, pod rediteljskom palicom Dejana Zečevića.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura