Aktuelno iz kulture

Princ Hari i Megan Markl rade na filmu, seriji i dokumentarnim projektima sa Netfliksom

Komentari

Autor: Guardian / Deadline

02/02/2024

-

22:26

Princ Hari i Megan Markl rade na filmu, seriji i dokumentarnim projektima sa Netfliksom
Princ Hari i Megan Markl rade na filmu, seriji i dokumentarnim projektima sa Netfliksom - Copyright Tanjug/AP/Rolf Vennenbernd

veličina teksta

Aa Aa

Hari i Megan rade na nizu novih projekata sa Netfliksom, uprkos spekulacijama da je njihov ugovor sa striming servisom "pao u vodu".

Na događaju povodom predstavljanja novih sadržaja za 2024. godinu, Netfliks je otkrio da par radi na filmu, igranoj seriji, kao i dokumentarnim sadržajima, piše Deadline.

"Imaju mnogo toga  radu: film, seriju, ali sve u ranoj fazi razvoja", rekla je Bela Badžarija, direktorka sadržaja striming servisa, prenosi Guardian.

Detalji o ovim projektima nisu poznati, ali se zna da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prošle godine kupili prava na ekranizaciju ljubavnog bestselera "Meet Me at the Lake" Karli Fortjun.

Oni su potpisali ugovor sa Netfliksom još 2020. navodno vredan 100 miliona dolara, a u saopštenju tim povodom, par je naveo da su zainteresovani za stvaranje "inspirativnog porodičnog programa" i "moćnog pripovedanja iz istinitog i humanog ugla".

Od tada su objavili dokumentarnu seriju "Hari i Megan", koja je oborila rekorde gledanosti, kao i "Heart of Invictus" o sportskom događaju čiji je princ Hari osnivač.

Takođe su predstavili i seriju intervjua pod nazivom "Live To Lead".

Neki od njihovih projekata su, međutim, otkazani, a među njima i animirana serija "Pearl" koju je osmislila Megan.

Komentari (0)

Kultura