Aktuelno iz kulture

Festival u Sanremu četvrte noći zabeležio rekordan broj gledalaca u istoriji merenja rejtinga

Komentari

Autor: Tanjug

10/02/2024

-

14:50

Festival u Sanremu četvrte noći zabeležio rekordan broj gledalaca u istoriji merenja rejtinga
Festival u Sanremu četvrte noći zabeležio rekordan broj gledalaca u istoriji merenja rejtinga - Copyright Marco Alpozzi/LaPresse via AP

veličina teksta

Aa Aa

Poznati italijanski muzički festival u Sanremu je nastavio tradiciju dobrog rejtinga, i tokom četvrte i pretposlednje noći ovogodišnjeg festivala, privukao je oko 11 miliona i 893 hiljada gledalaca, odnosno rekordnih 67,8 odsto TV publike.

To je najveći udeo gledanosti za petak veče na festivalu koji je registrovan od kada je Revizorska komisija počela da sastavlja podatke o gledanosti 1987, prenosi Ansa.

Reper Đulje našao se na prvom mestu četvrte večeri koja je bila posvećena prepevima, gde je pevao mešavinu pesama umetnika Guea, Lukea i Điđija d'Alesija.

Pobeda repera dočekana je neodobravanjem i zviždanjem u pozorištu Ariston. Festival u Sanremu 2024. počeo je u utorak, dok će se finale održati večeras.

U glavnoj kategoriji, Veliki umetnici, očekuje se da pobedi pevačica Anđelina Mango, sa pesmom "La noia", dok se poznatija imena kao što su Mahmud, Negramaro, Il Volo i Diodato nalaze daleko ispod nje na kladionicama.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura