Aktuelno iz kulture

Vraća se Bridžet Džouns: Čuvena romantična komedija dobija četvrti nastavak

Komentari

Autor: Telegraph

28/02/2024

-

07:35

Vraća se Bridžet Džouns: Čuvena romantična komedija dobija četvrti nastavak
Vraća se Bridžet Džouns: Čuvena romantična komedija dobija četvrti nastavak - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Romantična komedija "Dnevnik Bridžet Džouns" uskoro će dobiti četvrti nastavak, a snimanje počinje za nekoliko meseci u Londonu. 

Glavnoj ulozi koja ju je proslavila vraća se holivudska zvezda Rene Zelveger, koja trenutno traži stan u britanskoj prestonici, gde će boraviti tokom snimanja.

Poslednji nastavak komedije "Beba Bridžet Džouns" objavljen je pre šest godina, kada je Bridžet saznala da je trudna, ali nije znala ko je otac deteta, piše britanski Telegraph.

Četvrti nastavak, čija je koscenaristkinja Helen Filding, autorka popularnih romana, biće fokusiran na priču o Bridžet Džouns kao majci. Zasniva se na knjizi Filding iz 2013. "Bridžet Džons: Luda za njim", u kom novopečena majka pokušava da pronađe novu ljubav, dok se istovremeno bavi podizanjem svog deteta.

Očekuje se da će se u nastavku ponovo pojaviti i Kolin Firt i Hju Grant, koji su ranije glumili Bridžetine partnere. Na kraju poslednjeg filma Bridžet je odlučila da se uda za Marka Darsija (Firt), ali je sudeći prema knjizi, sada ponovo sama.

Komentari (0)

Kultura