Aktuelno iz kulture

"The Black Dog": Tejlor Svift najavila još jednu specijalnu verziju novog albuma "The Tortured Poets Department"

Komentari

Autor: Variety

04/03/2024

-

11:49

"The Black Dog": Tejlor Svift najavila još jednu specijalnu verziju novog albuma "The Tortured Poets Department"
"The Black Dog": Tejlor Svift najavila još jednu specijalnu verziju novog albuma "The Tortured Poets Department" - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Tejlor Svift najavila je treće i "poslednje" specijalno izdanje njenog predstojećeg albuma "The Tortured Poets Department" u ograničenoj ponudi, koje će se zvati po dodatnoj pesmi  "The Black Dog".

Taj izraz je na engleskom jeziku s početka 18. veka označavao depresiju ili melanholiju, a pevačica je izgled omota albuma najavila i na svojim društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Ova verzija albuma biće dostupna za naručivanje unapred tokom nekoliko sati u sredu 6. marta. 

Ranije je Svift najavila i specijalna izdanja albuma sa bonus pesmama pod nazivom "The Albatross" i "The Bolter", koji su unapred rasprodati. I dalje može da se kupi "deluks" verzija originalnog albuma, sa bonus pesmom "The Manuscript".

Sve verzije "The Tortured Poets Department" biće objavljene 19. aprila.

Svift je taj album najavila na dodeli Gremi nagrada, gde je ušla u istoriju kao prva umetnica koja je četiri puta osvojila nagradu za album godine, ovog puta za "Midnights".

Planetarno popularna pevačica, čija je turneja "Eras" muzički obeležila 2023. godinu, dobila je i nagradu za najbolji pop vokalni album.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura