Aktuelno iz kulture

Dakota Džonson ne brani svoj novi film "Madame Web" od žestokih kritika: "Verovatno nikad više neću raditi ništa slično"

Komentari

Autor: Variety

06/03/2024

-

18:33

Dakota Džonson ne brani svoj novi film "Madame Web" od žestokih kritika: "Verovatno nikad više neću raditi ništa slično"
Tanjug AP/Evan Agostini/Invision - Copyright Tanjug AP/Evan Agostini/Invision

veličina teksta

Aa Aa

Novi superherojski film "Madame Web" dobio je nemilosrdne kritike i na sajtu IMDb ocenu 3,7. Ostvarenje sa Dakotom Džonson u glavnoj ulozi do sada je zaradilo samo 40 miliona dolara, a prihvaćen je tako, da se ni njegova zvezda nije usudila da ga brani.

Džonson je, tako, nedavno za magazin "Bastl" izjavila da joj je sasvim jasno zašto je film dobio tako loše ocene.

"Ponekad se u ovom poslu pristanete na nešto, a onda, dok to radite, to postane nešto potpuno drugo. Međutim, učila sam iz tog iskustva i mana nije lepo biti deo nečega što je tako kritikovano, ne mogu reći da ih ne razumem", rekla je glumica.

Ona je takođe dodala da u budućnosti ne planira da učestvuje u sličnim projektima, piše Variety.

"Nikad pre nisam radila ništa slično. Verovatno nikad više neću raditi ništa slično, jer se ne uklapam u taj svet. Sada to znam", rekla je Džonson.

Uprkos tome što se pojavljivala na premijerama filma "Madame Web", priznala je da ga nije nikada gledala.

I ranije se "šuškalo" da je ona bila nezadovoljna filmom i da je želela da napusti projekat, ali joj to ugovor nije omogućavao. 

Pojavile su se spekulacije da ju je neko doveo u zabludu da je "Madame Web" deo Marvelovog kinematografskog svemira, jer je neposredno pre početka snimanja, označila Marvel Studios u objavama na Instagramu. Međutim, ovaj film je zapravo radio studio Sony.

Interesantno je i to da je ona odmah po završetku snimanja filma otpustila svog agenta, ali nikada nije zvanično potvrdila spekulacije.

Film "Madame Web" deo je Spajdermen univerzuma, a Džonson u njemu tumači lik Kasandre Veb, medicinske sestre koja dobija sposobnost gledanja u budućnost, nakon iskustva bliske smrti. Njene novootkrivene moći dovode je u dodir sa tri devojke (Sidni Svini, Izabela Mersd i Selest O'Konor) koje proganja zlo istraživač.

Film se trenutno prikazuje u bioskopima širom sveta.

Komentari (0)

Kultura