Aktuelno iz kulture

Hali Beri je polomila rebra na snimanju svog rediteljskog prvenca "Bruised"

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

14/08/2021

-

08:28

Hali Beri je polomila rebra na snimanju svog rediteljskog prvenca "Bruised"
Hali Beri - Copyright EPA/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Hali Beri slomila je rebra snimajući svoj rediteljski prvenac "Bruised" u kom takođe igra glavnu ulogu.

Ona je za Entertejnment vikli ispričala da je glavnog lika, MMA sportistkinju Džeki Džastis, trebalo da igra Blejk Lajvli, ali da je ona odustala od uloge. Zato je Beri morala da prođe kroz zahtevne pripreme i dovede svoje telo u najbolju formu.

"Dali su mi scenario i priča mi se dopala, ali je pisana za irsku katolkinju, belkinju. Ipak, nisam mogla da je izbacim iz glave, pa sam pomislila da li je moguće prilagoditi je nekome kao meni?", kaže Beri i dodaje:

"Oko šest meseci kasnije, kada je Lajvli shvatila da ta uloga nije za nju, otišla sam producentu Bazilu Ivaniku, koji je upravo završio sa 'Džonom Vikom 3' i iznela mu svoju ideju. On je rekao: 'Super, sviđa nam se ideja. A sad nađi reditelja'".

Glumica je razgovarala sa desetak potencijalnih reditelja, ali na kraju je odlučila da sama sedne u režisersku stolicu.

"Morala sam da priznam sebi da sam se trudila, ali da niko ne vidi ono što je u mojoj glavi", rekla je ona.

Međutim, već na prvom danu snimanja, polomila je dva rebra. Za razliku od prethodnog puta, kad joj se to dogodilo na snimanju trećeg dela filma o Džonu Viku, odlučila je da nastavi dalje uprkos povredi. 

"Pošto je to nezavisni film, nismo imali veliki budžet. Reditelj u meni je rekao: 'Nisam došla ovako daleko i radila ovako vredno, da bih otišla kući'", ispričala je Beri, koja smatra da se situacija u Holivudu promenila, kada je reč o glumicama starijim od 40 godina.

"Ranije je važilo da vam je karijera gotova čim napunite 40 godina. Mislim, stvarno gotova. Ili možete da čekate da ste dovoljno stari da glumite baku", ispričala je glumica koja će uskoro napuniti 55 godina.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura