Aktuelno iz kulture

Nik Kejv i Antonis Remos na muzičkom festivalu u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

16/06/2024

-

13:50

Nik Kejv i Antonis Remos na muzičkom festivalu u Beogradu
Nik Kejv - Copyright Tanjug/Zoran Stanić

veličina teksta

Aa Aa

Na "Belgrade River Festu-u", koji će se održati sutra 17. i u utorak 18. juna na platou Geozavoda, očekuju nas nastupi najvećih svetskih muzičkih zvezda, Nika Kejva i grčke muzičke zvezde Antonisa Remosa.

Zvezda prve večeri "Belgrade River Festa" biće Antonis Remos, koji je spreman da publici prenese grčku emociju i mediteranski zanos, izvodeći svoje najveće hitove na ekskluzivnom koncertu na Platou Geozavoda, saopštili su iz "Belgrade River Festa".

profimedia

 

Remos je pevač čiji se koncerti uvek čekaju sa nestrpljenjem, a ovog puta nastupa u koncertnoj dvorani na otvorenom, pored reke. Ulaznice za koncert Nik Kejva u utorak potpuno su rasprodate još pre mesec dana. Kejv je sinonim za izvanrednost sa svojim izuzetnim glasom, emotivnim tekstovima i nezaboravnim nastupima, on publiku vodi na putovanje kroz različite emocije, od tuge do radosti, od melanholije do ekstaze.

Ovaj koncert biće poseban jer se na njemu muzika Nika Kejva doživljava na potpuno nov način. Prisutni će imati privilegiju da uživo čuju hitove poput "Into My Arms", "Red Right Hand", "The Ship Song" i mnoge druge pesme iz njegove bogate diskografije, ali i da osete duhovnu snagu i emotivnu dubinu koju donosi svaki ton muzike Nika Kejva.

Koncertna dvorana, sa jedinstvenom sedećom platformom već je spremna da ugosti publiku iz celog regiona uz vrhunski muzički spektakl, koncerte najveće rok legende Nika Kejva i grčke muzičke zvezde Antonisa Remosa. Festivalske kapije otvaraju se sutra u 19.30 časova, a ulaz za publiku je iz Hercegovačke ulice.

Komentari (0)

Kultura

"Evrovizija slavi antisemitizam, okultizam i satanizam": Švajcarski konzervativci ne žele titulu domaćina takmičenja