Aktuelno iz kulture

Semjuel L. Džekson stigao u London zbog snimanja Marvelove "Tajne invazije"

Komentari

Autor: DailyMail

22/08/2021

-

08:00

Semjuel L. Džekson stigao u London zbog snimanja Marvelove "Tajne invazije"
Semjuel L Džekson - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Zvezdu "Petparačkih priča", ali i "Kapetana Marvela" fotografi su snimili dok pristiže u svoj hotelski smeštaj u Londonu, gradu u kom bi, prema navodima medija, uskoro i konačno trebalo da počne snimanje dugoočekivane Marvelove serije "Tajna invazija" (Secret Invasion).

Semjuel L. Džekson (72) je i sam podelio sa pratiocima na društvenim mrežama informaciju da je snimanje sad već postalo izvesno i da će ga fanovi ponovo videti u ulozi Nika Furija.

Kako je produkcija ranije saopštila, podseća Daily mail, snimanje je planirano za sredinu avgusta u Londonu, a potom će se snimati scene i u drugim delovima Velike Britanije, ali i širom Evrope.

profimedia

 

Jedan od najpoznatijih Marvelovih strip serijala, "Tajna Invazija" je priča, kako joj i samo ime kaže, invaziji rase Skral (Skrull) - vanzemaljaca koji mijenjaju oblik, "otimajući" izgled čak i pojedinih Osvetnika (Avengers). U stripovima je ovo dešavanje dovelo do raspada Šildsa, Skralovi su se prvi put pojavili u naučno-fantastičnom filmu "Kapetan Marvel", pa ostaje pitanje je šta će se dešavati u seriji. 

Serija od šest epizoda najavljeno je da će biti strimovano na Dizni plusu, potvrđeno je da su među glumcima Ben Mendelson (Skral Talos) i debitankinja u Marvelovim ostvarenjima, oskarovka Olivija Kolman. Prema pisanju medija, u pregovorima za ulogu je i Emilija Klark, najpoznatija po ulozi u hit seriji "Igra prestola".

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu