Aktuelno iz kulture

Čelnici Evrovizije: Pevač se dobrovoljno ponudio i uradiće test na drogu

Komentari

Autor: France 24, T.T.

23/05/2021

-

16:50

Čelnici Evrovizije: Pevač se dobrovoljno ponudio i uradiće test na drogu
Čelnici Evrovizije: Pevač se dobrovoljno ponudio i uradiće test na drogu - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

veličina teksta

Aa Aa

Čelnici Evrovizije izjavili su da će pevač benda Maneskin, Damijano David uraditi test na drogu kako bi stao na kraj navodima da je u televizijskom prenosu konzumirao kokain.

"Svesni smo spekulacija koje je izazvao snimak evrovizijskih pobednika u zelenoj sobi prošle noći. Bend je oštro demantovao ovakve navode, a pevač se dobrovoljno ponudio da uradi test na drogu kada se vrati kući. To je od njih zatraženo još juče, ali Evropska radiodifuzna unija (EBU) nije imala vremena da organizuje tako nešto", navodi se u saopštenju.

"Članovi benda, njihov menadžment i šef delegacije su nas izvestili da droge nisu bile prisutne u zelenoj sobi i objasnili da je snimak nastao kada je pevač pokušao da raščisti komadiće razbijene čaše. EBU može da potvrdi da su staklići pronađeni za stolom za kojim su sedeli. Snimak i dalje pregledamo pažljivo i obavestićemo vas o daljem razvoju priče", zaključuje se u saopštenju.

Prošle noći, pevač benda je oštro demantovao konzumiranje droge na pres-konferenciji nakon pobede.

"Tomas (gitarista) je razbio čašu... Ne koristim droge, molim vas, ljudi, nemojte govoriti tako nešto. Zaista, nemojte. Bez priča o kokainu, ne govorite to", rekao je sinoć pevač benda.

Komentari (0)

Kultura