Aktuelno iz kulture

Bojana Stefanović: Jedva čekam da igramo Gorkog u Rusiji, a ponosna sam i što sam deo druge sezone "Tajne vinove loze"

Komentari

Autor: Tanjug

29/08/2021

-

19:27

Bojana Stefanović: Jedva čekam da igramo Gorkog u Rusiji, a ponosna sam i što sam deo druge sezone "Tajne vinove loze"
Bojana Stefanović - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Bojana Stefanović bila je gošća video serijala "Tanjug Reflektor", a tokom razgovora je otkrila da će uskoro putovati u Nižnji Novgorod sa ansamblom beogradskog Narodnog pozorišta gde će igrati predstavu "Vasa Železnova" u režiji Zlatka Svibena od 16. do 20. oktobra.

Stefanović napominje da jedva čeka put u Rusiju.

"Svi se nadamo da će se to gostovanje ostvariti uprkos kovid izazovima, jer je za sve nas velika čast i odgovornost da igramo predstavu nastalu po delu Maksima Gorkog u Rusiji", kaže Stefanović.

Prema njenim rečima, zbog cele situacije sa pandemijom predstavu je sa kolegama igrala svega dva puta nakon premijere.

"Nemamo još neku povratnu reakciju publike i biće zanimljivo kako će ljudi u Rusiji reagovati na našu predstavu. Baš se radujemo gostovanju u Rusiji", kazala je Stefanović.

Popularna glumica je vreme odsustva sa scene zbog pandemije ispunila specijalnim formatom "Pozorišne priče" kojim se publici obraćala preko društvenih mreža.

"Moj mali doprinos medijskoj sceni iz oblasti pozorišta koji sam osmislila kao intervjue sa profesionalcima u oblasti teatra. `Pozorišne priče` su moj način da preguram najgore momente pandemije. Uželela sam se pozorišta za vreme odsustva sa scene, pa sam odlučila da kroz razgovore sa kolegama makar malo zadržimo atmosferu koju imamo u teatru", kazala je Stefanović.

Ona ne može previše da otkriva detalje nove sezone televizijske serije "Tajna vinove loze", ali ipak kaće da će u drugom delu ovog gledanog TV formata biti više likova.

"Uživamo u snimanju i ponosna sam što sam se priključila izuzetnoj glumačkoj podeli serije. Mogu da kažem da će se radnja serije razvijati u neočekivanom smeru na vrlo intigrantan način", kalazala je Stefanović.

Komentari (0)

Kultura