Aktuelno iz kulture

Snimljen još jedan spinof "Ratova zvezda", serija "Obi Van Kenobi": Juan Mekgregor obećava - "bićete zadovoljni"

Komentari

Autor: Deadline

21/09/2021

-

20:28

Snimljen još jedan spinof "Ratova zvezda", serija "Obi Van Kenobi": Juan Mekgregor obećava - "bićete zadovoljni"
Juan Mekgregor - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Juan Mekgregor uskoro će se pojaviti u naslovnoj ulozi nove serije inspirisanoj "Ratovima zvezda", "Obi Van Kenobi", a obećava da će "publika biti zadovoljna".

"Završili smo snimanje naše serije i bilo je zaista zabavno. Uživao sam radeći sa Debrom Čau (rediteljkom i izvršnom producentkinjom) i mislim da vas neće razočarati. Nova tehnologija koju smo koristili je vrlo kul i snimanje mi je pružilo sasvim drugačije iskustvo od onog koje sam imao tokom snimanja tri filma", rekao je Mekgregor za Dedlajn.

Glumac je takođe i izvršni producent i ne želi da otkriva detalje zapleta.

Poznato je i da će u seriji biti Hejden Kristensen, Džoel Edžerton, Maja Erskin, Rupert Frend, Mouzes Ingram i mnogi drugi.

Mekgregor je, inače, dobio Emi nagradu za svoju ulogu u seriji "Halston", koja je za njega, kako kaže, bila iznenađenje. Emotivno je reagovao na govor koji je održala njegova koleginica Kejt Vinslet o negovanju prava žena u industriji zabave, ali i izvan nje.

"Večeras su rečene neke divne stvari. Ja imam četiri ćerke i zato je divno biti u prostoriji u kojoj ljudi govore o tome. Uvek razmišljam o svojim devojčicama i zato mi je to bilo dirljivo i važno", rekao je glumac.

Emi nagrada koju je dobio bila je prva u njegovoj karijeri. Ranije je nominovan za uloge u serijama "Fargo" i "ER", kao i za naraciju u "Highlands: Scotland’s Wild Heart".

U seriji "Halston" igrao je legendarnog kreatora Roja Halstona Frovika, a iako je nominovana u pet kategorija, samo je on odneo pobedu.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura