Aktuelno iz kulture

Jovan Jovanović: Ideja serije "Čudne ljubavi" je da sačuva veru u lepo i unese radost u naša srca

Komentari

Autor: Tanjug

30/12/2021

-

12:32

Jovan Jovanović: Ideja serije "Čudne ljubavi" je da sačuva veru u lepo i unese radost u naša srca
Jovan Jovanović: Ideja serije "Čudne ljubavi" je da sačuva veru u lepo i unese radost u naša srca - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Jovan Jovanović, koji igra u "Čudnim ljubavima" u režiji njegovog kolege Nikole Koje, kaže da je glavna ideja ove mini serije koja će biti emitovana na televiziji Superstar od 1. januara da sačuva "veru u lepo, da na duhovit i bajkovit način unese radost u naša srca".

"Najzahtevnije je bilo opravdati očekivanja. U samoj podeli se nalazi dosta naših velikih glumaca i negde je odgovornost veća i javlja se trema i početni strah kod svih iza kamere, ali vremenom smo to na čaroban način otklonili", istakao je Jovanović.

U seriji koju režira glumac Nikola Kojo, Jovanović igra Sinišu, koji je "naizgled običan mladić koji i dalje veruje u ljubav i neke prave vrednosti, ali se u početnom razgovoru sa osobom koja mu se dopada sam zapetlja".

Tanjug/Dragan Kujundžić

 

"Gledaćemo kako će da otkloni to što je sam umrsio", otkrio je glumac.

Prema njegovim rečima, Kojo je kao "veliki glumac, duhovit čovek", koji je tokom snimanja na jednostavan način radio sa glumcima.

"Drugačije je kad ti glumac daje indikaciju, jer kroz reč, dve otvori sve", primetio je Jovanović.

Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Upitan kako treba ići kroz karijeru, uzimati sve ponude ili birati uloge, Jovanović je rekao da je "najvažnije da znaš gde si krenuo, šta je tvoj cilj i zašto se baviš ovim poslom".

"A životne okolnosti mogu da utiču da napraviš neke kompromise izvan tvog glumačkog bića. Važno je trajati, opstati. Ne bih se žalio da u karijeri bude dosta pozorišta i filma, svega onoga što će da učini da postanem što bolji", zaključio je Jovanović.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura