Reflektor

"Čudne ljubavi" na Superstaru: Nikola Kojo, Anica Dobra, Vesna Trivalić i Zoran Cvijanović u romantičnoj komediji

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/12/2021

-

11:41

"Čudne ljubavi" na Superstaru: Nikola Kojo, Anica Dobra, Vesna Trivalić i Zoran Cvijanović u romantičnoj komediji
"Čudne ljubavi" na Superstaru: Nikola Kojo, Anica Dobra, Vesna Trivalić i Zoran Cvijanović u romantičnoj komediji - Copyright Firefly Promo/DUNJA DOPSAJ

veličina teksta

Aa Aa

Za predstojeće praznike stiže pravi novogodišnji poklon - televizijska mini serija "Čudne ljubavi", koja će nas prvih dana 2022. godine uvesti u neverovatne dogodovštine nekoliko generacija, navode iz produkcijske kuće "Firefly" i Telekoma Srbije.

Ova romantična komedija koju je režirao proslavljeni glumac Nikola Kojo, biće emitovana 1, 2. i 3. januara na Superstar TV, a glavne likove tumačiće Nikola Kojo, Milena Predić, Anica Dobra, Vesna Trivalić, Nina Nešković, Jovan Jovanović, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović i mnogi drugi.

Kako to izgleda kad slavski ručak krene po zlu, da li razvedeni partneri mogu da budu prijatelji, kako je to kad volite mnogo mlađeg muškarca, a kako kad o sebi lažete devojku u koju ste se tek zaljubili, na šta liči sestrinsko rivalstvo, a na šta muško- žensko prijateljstvo, da li decu treba podržavati baš u svemu, i šta zaista očekujemo od svog partnera, samo su neke od tema koje će nas razgaliti tokom tri dinamične epizode "Čudnih ljubavi". 

"Želeli smo da napravimo nešto što širi pozitivnu energiju i dobro raspoloženje, tip onih filmova ili serija koje gledate za praznike uz svoje najvoljenije i uz prazničnu trpezu. Nikola Kojo i ja, smo se složili smo da želimo priču gde će se i glumci i publika dobro zabavljati, i da to mora da se i vidi i oseti. Čini mi se da je ta pozitivna energija, optimizam, neophodan u ovim komplikovanim i tmurnim vremenima. Dakle, ambicija ove specijalne, praznične mini serije, je baš to - da vas zabavi i nasmeje. I da nakon toga malo pozitivnije gledate na svet oko sebe. Nadam se da ćemo u tome uspeti", izjavio je Boban Jevtić, kreator i scenarista serije.

Ova romantična komedija, zajednički je projekat produkcijske kuće "Firefly" i Telekoma Srbije, a ekskluzivno se emituje na kanalu Superstar TV tokom novogodišnjih praznika.

Preporuka za vas

Branka Katić: Dok god dopuštamo da jedni druge vređamo, dotle će nam životi biti mnogo ružniji nego što bi mogli da budu
Uzbudljiva jesen na Superstaru: Stižu "Ubice 5" i "Pevačica", Lučić najavio nastavak "Državnog službenika", "Bunar" i "Baš Čelik"
Snimanje "Složne braće - The Nekst Đeneration": Tehnologija je uznapredovala, ali su neki odnosi i mentalitet ostali isti, poručuje Karajlić

Komentari (0)

Kultura